Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

/Ochrana osobných údajov
Ochrana osobných údajov 2017-04-04T12:55:25+00:00

Ochrana osobných údajov

Majiteľ internetovej stránky www.penzionmarina.sk, Marian Baňas Marína uchováva a spracúva osobné údaje v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov č. zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

Chránime vaše údaje

Všetky údaje našich zákazníkov sú zabezpečené proti akémukoľvek zneužitiu. Tieto dáta uchovávame na diskoch, ktoré sú v našom vlastníctve a sú umiestené v priestoroch spoločnosti. Disky nie sú pripojené do verejnej internetovej siete, takže nemôže dôjsť k ich neoprávnenému získaniu treťou stranou.

Vaše osobné údaje, ktoré uvediete pri rezervácií a kontaktnom formulári sú úplne dôverné a v žiadnom prípade nebudú poskytnuté tretím stranám. Osobné údaje budú použité len pre nevyhnutné úkony spojené s vybavením objednávky.

Vyplnením a zaslaním rezervačného alebo kontaktného formulára na našej stránke www.penzionmarina.sk,  dávate súhlas na rozposielanie emailovej pošty, (aj  takzvaného newslettera). Z rozposielania emailovej pošty sa môžete, kedykoľvek odhlásiť.

Na písomnú žiadosť zákazníka budú osobné údaje z databázy vymazané a Marian Baňas Marína ich nebude ďalej spracovávať.

Kontaktná adresa

Názov:  Penzión Marína***
Obchodný názov: Marian Baňas Marína
Adresa: Hviezdoslávovo námestie č.1667/36
026 01 Dolný Kubín
Slovenská Republika

Telefón: + 421 43 / 586 31 400 ( Recepcia )
+ 421 43 / 583 14 13 ( Reštaurácia )
E-mail: marina@marina.sk

Možnosti odhlásenia zo zasielania novinkových emailov (odstránenie adresy z databázy)

  1. v každej emailovej správe nájdete odkaz „zrušiť zasielanie newsletterov“, po kliknutí na tento odkaz a potvrdení bude váš email vyradený z databázy
  2. pošlite žiadosť na email marina@marina.sk a váš email bude vyradený z databázy

Možnosti odstránenia osobných údajov

  • v prípade, že máte záujem o odstránenie všetkých osobných údajov, kontaktujte nás na emailovej adrese marina@marina.sk s touto žiadosťou. Bezodkladne odstránime všetky osobné či citlivé údaje.